Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

GENIUS HS-G700V

Оценете
(1 глас)
Слушалки GENIUS HS-G700V Слушалки GENIUS HS-G700V

В днешно време е трудно да си представим истински геймър, който да не е “въоръжен” с всевъзможни устройства, повишаващи качеството на играта. Важен елемент от гейминга е присъствието във виртуалния свят на играта, което се постига с помощта на различни високотехнологични аксесоари.

 

Компанията Genius предоставя решение, което чувствително повишава удоволствието при игра – слушалките Genius HS-G700V. Продуктът съчетава виртуална 7.1-канална звукова система, 40 мм неодимови говорители и функция на вибрация. Тези характеристики имат за цел да създадат максимален реализъм при игра и да потопят потребителя напълно в дълбините на виртуалната реалност.

 

Слушалките Genius HS-G700V са преди всичко разработени за използване с персонален компютър. Въпреки това устройството е съвместимо и с различни видове плеъри. Слушалките използват интерфейс USB 2.0. Честотният диапазон на възпроизвеждане на звука варира от 20 Гц до 20 кГц. Genius HS-G700V представлява закрит тип слушалки. Кабелът е с дължина 2,5 метра. Габаритните размери на модела са 220 x 75 x 190 мм. Слушалките са с тегло 405 грама.

 

Genius HS-G700V имат внушителен вид. На пръв поглед наушниците изглеждат големи и масивни и създават представата за чувствително по-голямо тегло от реалното. Материалите, от които са изработени слушалките са традиционни – гъвкава пластмаса, съчетана с подсилващи стоманени елементи.

 

Дължината на слушалките се регулира плавно и се фиксира сигурно. Ергономичното управление на модела заслужава похвала. Регулаторът на звука се намира в лявата чашка на слушалките. Самият саунд изключително оправдава насочеността на Genius HS-G700V към заклетите геймъри. Звукът е чист и наситен. Динамичните игрови сцени се допълват от функцията на вибрация на слушалките.

 

Външното оформление на слушалките Genius HS-G700V е оригинално и изпълнено с вкус. Наличието на гланцирана повърхност на чашките на тези аудио слушалки добавя специфичен стил на устройството. Оригиналното регулиране на височината на звука повишава комфортът при използването им. Самото качество на звука може да бъде повишено чрез нагласянето на фини настройки и инсталирането на нови драйвери на персоналния компютър.

 

В заключение: милиони хора по света ползват слушалките на тази марка - било то в игри или за слушане на музика, или пък за гледане на филми. 7.1 каналният звук допринася за засилването на усещането за близост до събитията. Ще се чувствате така, сякаш сте вътре в играта / филма. И всичко това на достъпна цена!

 

Този материал, може би добър, бе написан от екипа на webselo.com - ние се занимаваме с писане на статии за сайтове и издания.

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.