Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

3 полезни съвета за бързите кредити Избрана статия

Оценете
(0 гласа)

Живеем във времена на криза, в които пред все повече домакинства и физически лица възниква необходимостта от осигуряване на допълнителни финансови средства. За получаването на финансова подкрепа днес все повече потребители се обръщат към фирмите за бързи кредити. Компаниите, специализирани в предлагането на краткосрочни заеми, се утвърдиха като едни от най-сигурните партньори в предоставянето на пари до заплата за покриването на спешни финансови разходи. Ако вече сте се възползвали от услугите на такава фирма или пък предстои да го направите за първи път, следващите 3 съвета биха ви били от полза:

Отзивите на клиентите на компанията имат важно значение при избора

На пазара на услугите днес оперират наистина много компании, специализирани в областта на краткосрочното кредитиране. Това, от една страна, е плюс, от друга - не чак толкова, особено когато трябва да се спрете на точно определена. За да бъдете максимално информирани при избора на фирма за бързи пари, първо се запознайте с отзивите на клиентите. Такива могат да бъдат ваши близки, роднини и приятели, които имат опит със съответната компания. Удачно е след това да разгледате и отзивите за компанията в социалните мрежи, както и наличната информацията за компанията в интернет. Запознаването с по-голям обем от мнения и препоръки ще ви даде по-реалистична оценка за компанията, на която смятате да се доверите.

Рекламните послания винаги са обвързани с конкретни условия

“Без скрити такси и условия”, “0% лихва” и други са сред рекламните лозунги, които се промотират от много финансови компании. В стремежа си да осигурят така нужните пари до заплата, потребителите често се хващат именно за тях. Рекламните послания обаче точно това целят и обикновено зад тях се крият конкретни условия. Нулевата лихва обикновено се прилага при първи кредит със срок до 1 месец. Наред с това, в договора за усвояването на кредита най-често се съдържа и клауза, която определя, че при невръщане в определения срок се начисляват наказателни лихви, такси и други, които, ако не забележиш, могат да ви подведат. Уверете се, че сте прочели подробно цялата документация, преди да положите подписа си върху договора, бил той книжен или електронен.

Скоростта на разглеждане и одобрение на кредитите често са определящи

В основата на фирмите, специализирани в краткосрочното кредитиране, стои бързината. Предоставянето на бързи пари е свързано с появата на неочаквано събитие, разход, който трябва да бъде погасен буквално от днес за днес. Затова и реакцията на съответната компания следва да е наистина бърза. Скоростта на разглеждане на подаденото искане за кредит, както и последващото усвояване на парите при одобрение, имат определящо значение. Повечето компании обещават одобрение в рамките на часове, до един работен ден, а все повече и до минути. Ако имате наистина спешна нужда от пари, времето, за което ще ви бъде осигурен заемът, безспорно е от значение. Крайни срокове за плащане сметки, пари за лечение и т.н. не търпят отлагане. Преди да се съгласите с условията и да подпишете договора за кредит, уверете се, че ще получите нужните ви средства навреме.

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.