Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Условия за ползване

Настоящите правила за ползване на уеб сайта Nouve.Info, се отнасят за всеки един посетител.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайта, са собственост на техните автори, освен ако в самата публикация не е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Nouve.Info не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите, като Nouve.Info си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от тях.

Коментари с рекламна или SEO цел или биват изтривани или адресите в тях биват премахвани или заменяни с други!!! Коментарите се очаква да бъдат от хора, а не от компании или "изолации Варна".

Използването на информация от сайтове на Nouve.Info чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Nouve.Info и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

Nouve.Info си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайта Nouve.Info, без знание и съгласие от Nouve.Info, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайта Nouve.Info, регистрирайки се или коментирайки статии в него, се съгласява с тези правила. Всеки абонирал се за информационния бюлетин на Nouve.Info се съгласява да получава е-мейл съобщения, които може да съдържат информация, която администраторите на сайта са преценили, че трябва да бъде изпратена, включително рекламни съобщения. Тези е-мейл съобщения са поискани по смисъла на Закона за електронната търговия и във всяко едно от тях има обяснение как можете да откажете да ги получавате за в бъдеще.