Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Коледни каталози с рекламни сувенири Избрана статия

Оценете
(1 глас)

Наближаващите коледно-новогодишни празници, освен за почивка и празнуване, са и идеален момент да помислите за рекламата на своя бизнес. В този период от годината е добре да отделите време, за да зарадвате онези, благодарение на които бизнесът ви успява да работи - колеги, бизнес партньори и вашите настоящи и потенциални клиенти. Бизнесът, който управлявате, представлявате или просто рекламирате, по един или друг начин е свързан с тези групи от хора.

В тази връзка, следващите няколко реда насочват вниманието ви към наскоро публикуйваните сезонни каталози с коледни подаръци от рекламна агенция Номер Едно АДВ.

Там се крият наистина куп идеи за оригинални коледни подаръци, с които да адресирате бизнес посланията си по най-атрактивния начин - с изпращането на коледни подаръци!

С коледните каталози на Номер Едно Адвъртайзинг празничната рекламна кампания може да бъде наистина различна

Щастието от получения подарък е чувството, което търси всяка една рекламна кампания. Наред със семейния уют, топлина и среща с най-близките, получаването на коледен подарък безспорно предизвиква положителни емоции както у децата, така и при възрастните. Важно е да отбележим, че за да бъде наистина ефективна рекламната ви кампания, избраният от вас рекламен артикул трябва да бъде не просто брандиран предмет. Същият трябва да носи и добавена стойност, и значение за своя получател. Това ще рече, че избраният от вас коледен подарък следва да е съобразен с дейността на вашата фирма, продукта или услугата, която предлагате.

В коледните каталози на Номер Едно Адвъртайзинг ще откриете наистина огромно разнообразие от оригинални идеи за коледни подаръци с лого, които биха направили вашите познати и колеги наистина щастливи. Групите близки до бизнеса ви трябва да се почувстват специални, поолучвайки своя бизнес подарък. Действително сувенирната реклама изисква една идея по-голяма инвестиция, но доказано работи в полза на бранда. С избора на подходящ артикул за Коледа, вашето послание ще бъде е достатъчно въздействащо и ще насочва конкретно към бранд идентичността ви.

Тиражът не винаги е от значение, тъй като празничният дух носи своя индивидуален характер

В Номер Едно Адвъртайзинг сме се погрижили да набавим богат асортимент от рекламни коледни подаръци. За удобство на клиента и за да отговорим в най-висока степен на търсенето ви, те са селектирани в различни коледни каталози като:

  • More than Christmas 2020
  • Impression Season 2020
  • Seasonal News 2020
  • Hidea Xmas 2020
  • Yes 2020

Друг важен аспект от дейността ни е възможността да поръчате коледни сувенири на едро при възможно най-атрактивната пазарна цена за качеството и оригиналността, които получавате. Разбира се, важно е да отбележим, че за една немалка част от предлаганите рекламни сувенири за Коледа тиражът не е от значение. Ние вярваме, че празничният дух има своя индивидуален характер, затова сме се погрижили да предоставим и възможността за поръчка на по-малък брой рекламни подаръци за бизнеса.

Рекламната кампания не винаги цели достигане до огромни групи от хора, понякога тя е личен акт на загриженост от страна на бизнеса към клиенти, партньори или служители. При нас можете да поръчате рекламни сувенири от коледните ни каталози както за масова рекламна кампания, така и в количества, нужни за малка, конкретна целева група.

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.