Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

речник

Безплатно мобилно приложение Речник за Андроид устройства представи сайта http://rechnik.info - най-големият мултимедиен онлайн речник. Речникът работи без проблем на всички андроид устройства с версия 2.2 или по-нова. Може да търсите значението на думи на български и да го ползвате за превод от английски на български, както и от български на английски. Речникът се свързва с базата данни на сайта rechnik.info и извлича данните от там в реално време. Мобилното приложение е изчистено и с него се работи изключително лесно, защото има само поле за търсене на дума. В това поле може да се търси по дума, както на български така и на английски. Това мобилно приложение беше поръчано и програмирано с участието на сайта за SEO услуги Ganbox, както и независим Андроид разработчик Георги Димитров.

Сайтът rechnik.info съществува от 4 февруари 2009г. като бързо придоби популярност, заради уникалните си мултимедийни възможности и няколко интересни възможности, като ръчно въведени често бъркани думи, извеждане на думи близки до търсената и др.

Преди няколко месеца сайтът представи и версия на мобилно приложение за iPhone. Повече информация за приложението, както линк за изтегляне от към Google Playможе да прочетете в Речник блога.