Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Директории със статии – и у нас

Оценете
(0 гласа)
Царевица.ком Царевица.ком

Едно от нещата, които до скоро липсваха в България бяха така наречените директории за статии или места, където можете да добавяте статии безплатно, да публикувате в тях връзки към Ваши сайтове и да се опитвате до някаква степен да популяризирате страницата си по този начин.

От друга страна, ако имате нужда от съдържание, винаги можете да вземете статия от тези директории и да я публикувате в собствения си сайт, ако запазите линковете в нея и цитирате източника.

Казано направо, имате сравнително безплатно съдържание.

Наскоро стартира InArticle, която е подобна директория, а от няколко дни се появи и Царевица, доста интересно име за подобен сайт.

Все повече са и социалните мрежи и директории, където да добавите сайта си и да получите още един линк към него, но малко са тези, които са профилирани в дадена насока. Пример за подобна социална мрежа е Почивки, която дава линкове в сферата на туризма.

Определено при успех на подобни проекти, няма да се учудя скоро да видим и по-шантави проекти, като социални мрежи за хамалски услуги и подобни.

SEO индустрията в България набира скорост, но качеството на услугите при някой фирми е неясно. За това бъдете внимателни, когато подбирате с кого да работите. Ползването на услугите по-горе, едва ли ще навреди някому, за това можете да действате смело в тази насока.

Нуве

Нуве

Нуве е блог за технологии, интернет, компании и реклама. От всичко по малко от погледа на един аматьор.

Уеб сайт: nouve.info Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.