Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Дестар - новини от Стара Загора

Оценете
(3 гласа)

Destar е нова информационна агенция за Стара Загора и региона, която може да ви информира с авторски новини от Стара Загора и региона, новини от страната и по-интересното по света. Всяка новина се представя и мултимедийно, чрез авторски снимки, видео и аудио записи.

В онлайн платформата на информационна агенция Destar се дава възможност за изявява на граждански позиции и защитаване на права и адекватни коментари под всяка новина - използвайте тази възможност. Стара Загора има свой достоен представител в онлайн новинарските емисии, предлагайки качество на всяка публикувана новина и политическа безпристрастност.

В сайта destar.bg може да откриете всичко от Програма на телевизията на над 140 канала, където всяка промяна се отразява на време, до пълна информация за Община Стара Загора - където може да се получи полезна информация за актуални новини, предстоящи ремонти и промени в нормативната уредба на града. За всеки има по нещо – спортна информация, икономически новини, развлекателни рубрики, които са степенувани по важност.

Използвайки следния интернет адрес http://feeds.feedburner.com/destar-social може да се абонирате за ръчно избрани новини - само най-важните и интересни новини избрани от редактор на Дестар. По същият начин може да се абонирате само за дадена тематика. Например, ако се интересувате само от спорт, влезте в секция Спорт и там ще се покаже малко оранжево бутонче с адрес http://www.destar.bg/rss/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82-cat8 за абониране за емисия, която осигурява само спортни новини.

 

Нуве

Нуве

Нуве е блог за технологии, интернет, компании и реклама. От всичко по малко от погледа на един аматьор.

Уеб сайт: nouve.info Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.