Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Групово пазаруване - Golden Deals - нов играч

Оценете
(1 глас)

От днес на пазара се появи и дългоочаквания нов играч на пазара на групово пазаруване - Golden Deals. Компанията организира мощна рекламна кампания продължила няколко месеца, а първата сделка очаквано е силна, твърде вероятно и субсидирана (субсидираните сделки до момента бяха запазена марка на Колектива).

Имах удоволствието да се запозная с Ивайло Нецов наскоро, който е сред основните мениджъри на Голдън Дийлс и останах с чудесни впечатления. Пожелавам успех на компанията, която е сериозно подкрепена от гръцки капитали и според мен ще бъде основния конкурент на Grabo. Грабо за момента е най-големият играч на пазара, превъзхождайки вторият по големина Kolektiva, както като оферти, така и технологично.

Интересни размествания се очакват и сред други играчи. Дийлс имат свежо попълнение в екипа, което вероятно ще доведе до по-доброто позициониране на компанията, резултатите вече се виждат. Задружно стартираха нов програма, при която плащат на клиентите си за доведени приятели. СЛОН също имат нови попълнения в екипа

Очакваме и нови размествания на пазара за групово пазаруване, вече два сайта бяха предложени за продажба, но те едва ли биха представлявали интерес.

Нуве

Нуве

Нуве е блог за технологии, интернет, компании и реклама. От всичко по малко от погледа на един аматьор.

Уеб сайт: nouve.info Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.