Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Алма Консулт - преводи и легализация на документи в центъра на София! Избрана статия

Оценете
(1 глас)

Алма Консулт

„Алма Консулт“ ООД предоставя на своите клиенти първокласно обслужване, като разчита на квалифицирани заклети преводачи още от основаването на фирмата през далечната 1995 г. Агенцията извършва писмени и устни преводи, легализация на документи и заверка във всички държавни институции, чуждестранни консулства и представителства на територията на страната.
Офисът на Алма Консулт се намира в сърцето на София, в близост до НДК, на ул. „Княз Борис I“ №29. Ако не сте жител на столицата, можете да поръчате онлайн превод от цялата страна, а готовите документи ще бъдат доставени с куриер до удобен за вас адрес.

Алма Консулт извършва специализирани технически, юридически, медицински и преводи на общински документи в рамките на един ден, и също експресно за 3 работни часа.
Легализиран превод на документи е нужен при кандидатствате за работа или обучение в чужбина, сключване на брак извън страната или удостоверяване на придобити в чужбина персонални обстоятелства.
Потърсете Алма Консулт за консекутивни и симултанни преводи - извършени на повече от 40 езика! Освен на всички официални езици в Европа, техните заклети преводачи ще преведат текстовете ви и на китайски, японски, корейски, виетнамски и хинди.

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Последните от Георги Георгиев