Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Нуве

Нуве

Нуве е блог за технологии, интернет, компании и реклама. От всичко по малко от погледа на един аматьор.

Адрес на уеб сайта: http://nouve.info Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Приключи SEO конференция 2010, която се проведе на 11 юни в Интер експо център, събитието премина при засилен интерес, общо взето и двете зали бяха пълни през целият ден.

Програма бе повече от интересна, а лекторите като цяло оставиха изключително положително впечатление. Ето и впечатленията ми от някой от лекторите:

Калин Василев говори за SEO и usability, доста интересна тематика.

 

Приходите на Инвестор.БГ, които са основно от реклама в интернет намаляват с 25 хил. лв. през май спрямо април 2010. Въпреки това на годишна база приходите през май 2010 значително надхвърлят тези от май през предходната година.

За първите 5 месеца на 2010 година, Инвестор.БГ са успели да повишат приходите си с 311 хил. лв. спрямо същият период на 2009, което може да се счита и за индикация за възстановяването на рекламният пазар и възвръщане на позиции на онлайн медиите.

Въпреки положителните резултати, акциите на компанията са поевтинели на Българска фондова борса с цели 11%, което вероятно се дължи на цялостното отдръпване на инвеститори от борсата ни, а значително по-малко е влиянието на текущите резултати. Въпреки това, за сравнение, индексът SOFIX за същият период е регистрирал минимално увеличение от около 2%.

 

Настоящите правила за ползване на уеб сайта Nouve.Info, се отнасят за всеки един посетител.

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайта, са собственост на техните автори, освен ако в самата публикация не е посочено друго, и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Nouve.Info не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите, като Nouve.Info си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от тях.

Коментари с рекламна или SEO цел или биват изтривани или адресите в тях биват премахвани или заменяни с други!!! Коментарите се очаква да бъдат от хора, а не от компании или "изолации Варна".

Използването на информация от сайтове на Nouve.Info чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на Nouve.Info и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

Nouve.Info си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайта Nouve.Info, без знание и съгласие от Nouve.Info, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайта Nouve.Info, регистрирайки се или коментирайки статии в него, се съгласява с тези правила. Всеки абонирал се за информационния бюлетин на Nouve.Info се съгласява да получава е-мейл съобщения, които може да съдържат информация, която администраторите на сайта са преценили, че трябва да бъде изпратена, включително рекламни съобщения. Тези е-мейл съобщения са поискани по смисъла на Закона за електронната търговия и във всяко едно от тях има обяснение как можете да откажете да ги получавате за в бъдеще.

 

За мен

Създадох Nouve.Info, за да мога в този блог да разглеждам интернет технологиите, които ме вълнуват. Не претендирам да разбирам, нито мнението ми да е меродавно. Ще публикувам тук това, което ми е интересно и ме вълнува, нищо повече, нищо по-малко.

Блогът ще разглежда развитието на големите портали в България, големите компании, които стоят зад тях, CMS системи, форуми, сайтове и какво ли друго не.

 

Страница 6 от 6