Nouve

Блог за аматьорски изпълнения

Георги Георгиев

Георги Георгиев

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Живеем във времена на криза, в които пред все повече домакинства и физически лица възниква необходимостта от осигуряване на допълнителни финансови средства. За получаването на финансова подкрепа днес все повече потребители се обръщат към фирмите за бързи кредити. Компаниите, специализирани в предлагането на краткосрочни заеми, се утвърдиха като едни от най-сигурните партньори в предоставянето на пари до заплата за покриването на спешни финансови разходи. Ако вече сте се възползвали от услугите на такава фирма или пък предстои да го направите за първи път, следващите 3 съвета биха ви били от полза:

Отзивите на клиентите на компанията имат важно значение при избора

На пазара на услугите днес оперират наистина много компании, специализирани в областта на краткосрочното кредитиране. Това, от една страна, е плюс, от друга - не чак толкова, особено когато трябва да се спрете на точно определена. За да бъдете максимално информирани при избора на фирма за бързи пари, първо се запознайте с отзивите на клиентите. Такива могат да бъдат ваши близки, роднини и приятели, които имат опит със съответната компания. Удачно е след това да разгледате и отзивите за компанията в социалните мрежи, както и наличната информацията за компанията в интернет. Запознаването с по-голям обем от мнения и препоръки ще ви даде по-реалистична оценка за компанията, на която смятате да се доверите.

Рекламните послания винаги са обвързани с конкретни условия

“Без скрити такси и условия”, “0% лихва” и други са сред рекламните лозунги, които се промотират от много финансови компании. В стремежа си да осигурят така нужните пари до заплата, потребителите често се хващат именно за тях. Рекламните послания обаче точно това целят и обикновено зад тях се крият конкретни условия. Нулевата лихва обикновено се прилага при първи кредит със срок до 1 месец. Наред с това, в договора за усвояването на кредита най-често се съдържа и клауза, която определя, че при невръщане в определения срок се начисляват наказателни лихви, такси и други, които, ако не забележиш, могат да ви подведат. Уверете се, че сте прочели подробно цялата документация, преди да положите подписа си върху договора, бил той книжен или електронен.

Скоростта на разглеждане и одобрение на кредитите често са определящи

В основата на фирмите, специализирани в краткосрочното кредитиране, стои бързината. Предоставянето на бързи пари е свързано с появата на неочаквано събитие, разход, който трябва да бъде погасен буквално от днес за днес. Затова и реакцията на съответната компания следва да е наистина бърза. Скоростта на разглеждане на подаденото искане за кредит, както и последващото усвояване на парите при одобрение, имат определящо значение. Повечето компании обещават одобрение в рамките на часове, до един работен ден, а все повече и до минути. Ако имате наистина спешна нужда от пари, времето, за което ще ви бъде осигурен заемът, безспорно е от значение. Крайни срокове за плащане сметки, пари за лечение и т.н. не търпят отлагане. Преди да се съгласите с условията и да подпишете договора за кредит, уверете се, че ще получите нужните ви средства навреме.

 

Наближаващите коледно-новогодишни празници, освен за почивка и празнуване, са и идеален момент да помислите за рекламата на своя бизнес. В този период от годината е добре да отделите време, за да зарадвате онези, благодарение на които бизнесът ви успява да работи - колеги, бизнес партньори и вашите настоящи и потенциални клиенти. Бизнесът, който управлявате, представлявате или просто рекламирате, по един или друг начин е свързан с тези групи от хора.

В тази връзка, следващите няколко реда насочват вниманието ви към наскоро публикуйваните сезонни каталози с коледни подаръци от рекламна агенция Номер Едно АДВ.

Там се крият наистина куп идеи за оригинални коледни подаръци, с които да адресирате бизнес посланията си по най-атрактивния начин - с изпращането на коледни подаръци!

С коледните каталози на Номер Едно Адвъртайзинг празничната рекламна кампания може да бъде наистина различна

Щастието от получения подарък е чувството, което търси всяка една рекламна кампания. Наред със семейния уют, топлина и среща с най-близките, получаването на коледен подарък безспорно предизвиква положителни емоции както у децата, така и при възрастните. Важно е да отбележим, че за да бъде наистина ефективна рекламната ви кампания, избраният от вас рекламен артикул трябва да бъде не просто брандиран предмет. Същият трябва да носи и добавена стойност, и значение за своя получател. Това ще рече, че избраният от вас коледен подарък следва да е съобразен с дейността на вашата фирма, продукта или услугата, която предлагате.

В коледните каталози на Номер Едно Адвъртайзинг ще откриете наистина огромно разнообразие от оригинални идеи за коледни подаръци с лого, които биха направили вашите познати и колеги наистина щастливи. Групите близки до бизнеса ви трябва да се почувстват специални, поолучвайки своя бизнес подарък. Действително сувенирната реклама изисква една идея по-голяма инвестиция, но доказано работи в полза на бранда. С избора на подходящ артикул за Коледа, вашето послание ще бъде е достатъчно въздействащо и ще насочва конкретно към бранд идентичността ви.

Тиражът не винаги е от значение, тъй като празничният дух носи своя индивидуален характер

В Номер Едно Адвъртайзинг сме се погрижили да набавим богат асортимент от рекламни коледни подаръци. За удобство на клиента и за да отговорим в най-висока степен на търсенето ви, те са селектирани в различни коледни каталози като:

 • More than Christmas 2020
 • Impression Season 2020
 • Seasonal News 2020
 • Hidea Xmas 2020
 • Yes 2020

Друг важен аспект от дейността ни е възможността да поръчате коледни сувенири на едро при възможно най-атрактивната пазарна цена за качеството и оригиналността, които получавате. Разбира се, важно е да отбележим, че за една немалка част от предлаганите рекламни сувенири за Коледа тиражът не е от значение. Ние вярваме, че празничният дух има своя индивидуален характер, затова сме се погрижили да предоставим и възможността за поръчка на по-малък брой рекламни подаръци за бизнеса.

Рекламната кампания не винаги цели достигане до огромни групи от хора, понякога тя е личен акт на загриженост от страна на бизнеса към клиенти, партньори или служители. При нас можете да поръчате рекламни сувенири от коледните ни каталози както за масова рекламна кампания, така и в количества, нужни за малка, конкретна целева група.

 

Един от срещаните проблеми сред децата в училищна възраст са стърчащите уши, който може да бъде решен с извършване на отопластика. Проблемът най-често се проявява още в детска възраст, когато активно се развива хрущялът на ушната мида. Естетически проблем с ушите се проявява най-често, когато ушните миди израснат по такъв начин, че „клепват“, порастват асиметрично на главата или се отдалечават твърде много от нея. Резултат от естетическа деформация на ушите може да са генетични или травматични фактори. Развитието на хрущяла на ушите спира след 7-годишната възраст на детето и тогава вече е възможно да се приложи операция за корекция на ушите – отопластика.

Какво представлява отопластиката?

Хирургическата интервенция отопластика е кратка процедура, която продължава не повече от час. Извършва се под пълна или непълна упойка, в зависимост от възрастта на пациента, индивидуалните предпочитания или спецификите при извършваната пластична операция. Разрезът се прави зад ушите от естетическа гледна точка, за да се минимализира шанса от образуване на видими белези. Кожното покритие се отделя заедно с мускулните тъкани, за да се достигне до хрущялната част, която ще бъде моделирана. Когато отопластиката се извършва в най-подходящата възраст – 7-14 години, хрущялът в ушните миди е по-мек и предразполага към по-лесно извършване на нужната корекция.

Кога се налага извършването на отопластика?

Отопластиката се прилага с цел да се коригират естетически несъвършенства на ушите от различно естество, като например:

 • Прибиране на „стърчащи уши“ – извършването на отопластика може да прибере отдалечените от главата уши, които придават асиметрия на цялостната лицева структура. Тази асиметричност много често става повод за присмех и подигравки, особено в училищна възраст. При корекция на щръкнали уши се извършва пристягане на хрущяла на ушната мида към главата със специални конци.
 • Асиметрия при твърде големи уши – в този случай се изрязва част от хрущяла на ушната мида, за да се оформи до желания размер, който ще придаде хармонизиран изглед между ушите и всички останали елементи от лицето.
 • Асиметрия поради разлика в големината на двете уши – в този случай при извършване на отопластика ще се коригира едното, или в зависимост от спецификите на проблема, и двете уши, с цел да се постигне максимална симетрия между двете и цялостната форма на лицето.
 • Липса на част от ухото – вследствие на инцидент или различни заболявания може да бъде загубена част от ушната мида. Прилагането на отопластика може да коригира този естетически проблем, като се извършва присаждане на кожа в проблемната област, след което се прави нужното оформяне, за да придобият ушите естествени форми.

След отопластиката - възстановяване

Възстановителният период след отопластиката е кратък – чувството на дискомфорт и постоперативна болка продължава до 2-3 дни, като тя може да бъде контролирана с обезболяващи.

След пластичната операция, като част от оздравителния период и гаранция за ефект от отопластиката, се носи поддържаща лента за уши. Носенето ѝ има за цел да фиксира формата на ушните миди в правилното положение.

Отопластика може да извършите в клиниката на д-р Мухамет Дилбер в Турция с гарантирани отлични резултати. Пластичният хирург д-р Дилбер има нужните познания и опит, придобити в над 38-годишната му практика в областта на естетическите интервенции, сред които отопластика и ринопластика.

 

Закупуването на нов лаптоп е инвестиция, която със сигурност ще даде отражение в бъдещето. Освен с по-мощни характеристики, новите модели се отличават и с повече екстри и функционалности. Но подобрените им възможности са основната причина за тяхната висока цена, която в немалко случаи се оказва непосилна за мнозина. Ето защо на пазара за компютри има цяла една отделна сфера, а именно търговия с лаптопи втора употреба. Важно е да се отбележи, че под преносими компютри втора ръка се има предвид устройства, които се предлагат единствено от лицензирани търговци, които могат да гарантират качеството на предлаганите продукти.

Лаптопите втора употреба безспорно имат своите предимства и недостатъци, повечето от които сме изброили в долните редове:

Ниска цена, добри, но ограничени възможности и влошен живот на батерията

Закупуването на втора употреба лаптоп е съпътствано с ниски разходи. В зависимост от техническите характеристики старите модели могат да бъдат до два пъти по-евтини, като по-този начин се дава възможност да се намери подходящ лаптоп за всеки бюджет. Но както при всяка друга техника, преносимите компютри втора ръка не разполагат с възможностите на съвременните модели.

Употребяван лаптоп от PCLife

Въпреки, че съществуват реновирани лаптопи с доста високи възможностти, те не могат да се конкурират с излизащите днес модели и не разполагат със същите параметри. В много от случаите също се наблюдава влошен живот на техните батерии, което е предпоставка за допълнителни разходи. Разбира се това напълно зависи от модела и начина на използване на устройствата. В немалко случаи лаптопи се връщат към търговците дори без да бъдат използвани, което увеличава шанса да се закупи надеждна употребявана техника на значително по-ниска цена.

Mного търговци на техника, но не всички са надеждни

Днес интернет пространството е неизменна част от търговията на всякакъв тип продукти и техника. В това число се включват също всички социални медии, чиито платформи се използват от бизнеса и частните лица, например Marketplace във Facebook.  Огромното наличие на търговци дава повече възможности на потребителите, но същевременно увеличава и риска от закупуване на ненадеждна техника. За препоръчване са лицензираните търговци, тъй като предлагат гаранция в цените на артикулите си. Разбира се, закупуването на лаптоп на ниска цена от частно лице също може да се окаже правилен избор. В тези случаи обаче риска от сдобиването с ненадеждно устройство е твърде висок, което би могло да доведе до неприятен опит и изразходвне на излишни разходи.

Заключение

Безспорно лаптопите втора употреба са отлична алтернатива на новите модели. Макар да отстъпват от по-свъременните преносими компютри, те също мога да разполагат с добри технически характеристики. Прибавяйки и ниските цени, на които са достъпни, всички реновирани лаптопи са определено добра инвестиция.

Това е така единствено в случаите, когато те се закупят от достатъчно надежден търговец, който да може да гарантира качеството на предлаганите компютри.
PCLife е лизензиран онлайн магазин за употребявана техника, в който можете да намерите изобилие от лаптопи DELL, HP и на други световноизвестни марки. Каталогът включва устройства в различен ценови диапазон, което позволява всеки да подбере най-подходящия модел за своите цели и бюджет.

 

Кецовете са любимите ежедневни обувки на цели поколения. Удобни са и за спорт, и за дълги разходки, лесно се съчетават с почти всяка дреха, а разнообразието от дизайни, цветове и текстури ги прави подходящи за всеки вкус, визия и стил.

Класическите бели кецове със сигурност са най-харесваните спортни обувки. Семплият им дизайн дава възможност да се съчетават както с небрежни ежедневни дрехи, така и с по-елегантно облекло.

Единственият им недостатък, че се замърсяват много бързо и още с първите няколко обувания, белия цвят става по-скоро сив. Изключено е да се носят и в мокро време, освен ако не са от кожа.
Има много начини за почистване на белите кецове и повечето от тях са с помощта на напълно достъпни средства, които се срещат във всеки дом.

Почистване в пералната машина

Най-лесната и предпочитана техника за почистване на кецовете е в пералната машина. Ако това е метода, който и вие сте избрали, първо прочетете етикета на спортните обувки, за да сте сигурни, че този начин на изпиране е възможен. Там също ще намерите указания каква трябва да е температурата на водата. Обикновено се препоръчва хладка вода с температура от 30 до 40 градуса. Прекалено горещата вода може да разлепи и деформира обувките.

Сложете кецовете в специална мрежа за пране или в калъфка от възглавница, преди да ги поставите в пералната машина. След това задайте програма за деликатно пране, най-добре без центрофуга.

Почистване на кецовете с продукти от домакинството

Ако не желаете да използвате пералната машина, може да изперете кецовете на ръка с продукти от домакинството.

Освен като пръв помощник в кухнята, содата за хляб се използва и като чудесно почистващо средство. В комбинация с прах за пране и малко вода, ще получите паста, която трябва да втриете в мръсните си кецове. За нанасянето на сместа използвайте мека четка (стара четка за зъби би свършила идеална работа). Ако замърсяванията са по-сериозни, може да оставите кецовете да престоят намазани със сместа за известно време, след което да ги изплакнете обилно с хладка вода.

Пастата за зъби също е продукт с много приложения. Отново трябва да използвате мека четка или стара четка за зъби, с която лесно да втриете пастата в изцапаните кецове. С този елементарен метод за почистване, много бързо и ефикасно ще премахнете мръсотията от белите гумени подметки.

В хладилника също ще намерите добри помощници в борбата със замърсените любими кецове. Комбинацията от лимон, оцет и препарат за съдове, в съотношение 1:1:1, е силно оръжие срещу петната по бялата материя. В никакъв случай не бива да използвате този начин за почистване върху цветни материи, защото има избелващо действие.
Нанесете сместа с познатата четка, и при необходимост, изчакайте за малко преди да изплакнете с хладка вода.  

Посочените методи за почистване не са единствените, но са сред най-достъпните и ефикасни. Имайте в предвид, че не бива да се използват за материи като велур и набук. Тези материи изискват по-специфични грижи. В домашни условия е препоръчително леко да се почистят със специална четка за обувки, а ако имат сериозни замърсявания, да се занесат на химическо чистене.

Връзките на спортните обувки се изпират отделно и най-добре на ръка, защото в пералнята могат да предизвикат проблеми.

Кецовете трябва да се сушат на стайна температура, далече от печки и радиатори. Прекалено високата температура може да разлепи или деформира спортните ви обувки.


 

Имплантирането на зъби е най-съвременната и най-предпочитана технология за компенсиране на липсващи зъби и тяхното протезиране.

Самата дентална процедура не е никак лесна и изисква не само изключителна компетентност от страна на денталния лекар, но и много добра предварителна подготовка.

Сериозното отношение от страна на пациента е от значение за успешната имплантация. От него зависи до каква степен ще осигури така необходимата стерилност и грижа за устната кухина, които са задължителни преди и след денталната имплантация.

Кои са капаните при имплантирането на зъби?

Капан №1 - неглижиране препоръките на стоматолога

Процесът на поставяне на импланти преминава през няколко етапа и един от капаните, в които може да се попадне, е неспазването на препоръките на лекаря по време на тези етапи.
Наред с отличната зъбна хигиена, пациентите трябва да спазват диета и да приемат медикаментите, изписани им от денталния специалист.

В противен случай, рискуват имплантацията да се окаже неуспешна, имплантът да бъде отхвърлен или продължителността на неговото използване да бъде съкратена.

Капан №2 - пропуснато предварително лечение на зъбите и венците

Важна част от предварителната подготовка за поставяне на импланти е лечението на кариеси, възпалени венци и почистването на зъбната плака и зъбния камък.

За да се удължи живота на протезата е необходимо да се обърне специално внимание на постигането на среда, лишена от микроорганизми. За целта трябва да се почисти зъбния камък, включително и този под венците, да се отстранят плаката и налепите по зъбите, да се приемат медикаменти, които ще предотвратят риска от възпаления. Ако се налага, се прави и хирургическо лечение.

Капан №3 - лоша орална хигиена

Лош капан, в който пациентите могат да попаднат след поставяне на импланти, е липсата на необходимите грижи за хигиената на устната кухина. След процедурата по протезиране със зъбни импланти е необходимо пациентите да приемат антибиотици, за да не се стигне до възпалителни процеси. Наред с антибиотиците, пациентите приемат обезболяващи медикаменти.

Хигиената и грижата за устната кухина, след поставяне на зъбни импланти, трябва да бъде много стриктна. Измиването на зъбите с мека четка сутрин и вечер е задължително, защото през нощта слюноотделянето е значително по-малко и се увеличава риска от размножаването на бактерии в устната кухина.

През първите две седмици на имплантацията, пациентите трябва да полагат специални грижи за хигиената като внимават да не наранят мястото на имплантите и шевовете. Наложително е използването на антисептичен разтвор за изплакване и почистване на зъбите поне 2-3 пъти на ден.

Независимо от това дали имате изкуствени или естествени зъби, вие трябва да ги поддържате много добре и да полагате стриктни грижи за тяхната хигиена. Почистването с четка и паста за зъби трябва да става поне по два пъти на ден. Хората с импланти трябва да използват всички стоматологични средства за отлична орална хигиена.Използването на дентален конец е едно от тях. Почистването става с възвратно-постъпателни движения като конеца се прекарва през междузъбното пространство, за да се отстрани плаката и остатъците от храна. В противен случай, между зъбите се натрупват налепи и се развиват микроорганизми, които могат да бъдат причина за лош дъх, възпаления на венците, намаляване на трайността на имплантите и увреждане на съседните зъби.

Капан №4 - не променяте хранителните си навици

Хранителният режим на пациентите също трябва да бъде съобразен с препоръките на лекаря, тъй като някои храни могат да травмират мястото, да причинят раздразнение на венците или да не доставят достатъчно витамини и минерали на организма. Ето защо, за по-бързото възстановяване след процедурата се препоръчва диета с богата на витамини и минерали храна и съставена основно от меки и течни храни, които не дразнят лигавицата на устата.

 

В условията на пазарна икономика става все по трудно един бизнес да остане стабилен на пазара.

Много дружества не успяват да се преборят с конкуренцията и пристъпват към крайни решения - стартиране на процедура по ликвидация и заличаване на фирма.

При различните видове търговски дружества тези процеси протичат сходно, но има и някои съществени различия. Ще обърнем внимание на ЕТ, тъй като това е втората най-широко разпространена форма на правна регистрация в България, след ЕООД и ООД.

 

Как протича процедурата по закриване на Едноличен Tърговец?

 

Причните за достигането до решение по заличаване на ЕТ могат да бъдат не само нестабилността на пазара и липсата на печалба от дейността на предприятието. Такава необходимост може да настъпи при смърт на лицето, собственик на бизнеса, като наследниците не желаят да развиват дейността и пристъпват към заличаване на фирмата от ТР или в случай, че решавате да се занимавате с друго.

Процедурата при ЕТ е сравнително по-улеснена от тази при ООД и ЕООД - тук се спестява нуждата от генерално решение на съдружници за пристъпване към закриването, тъй като тук собственикът е един.

 1. Процедурата започва с получаване на необходимото удостоверение от страна на НОИ - удостоверение по чл. 5, ал. 10 от КСО, след уведомяването на институции за прекратяване дейността на фирмата и предаване на архивна документация и разплащателни ведомости за персонала, който е бил осигуряван. Това условие е задължително, тъй като в отговор НОИ издава удостоверение, което е приложимо към документацията, предавана към ТР.
 2. Следва подаване на Заявление за вписване на обстоятелства относно едноличен търговец – А1. Подаването на Заявление за дерегистрация на фирма по ЗДДС, в случай че фирмата е била регистрирана по ЗДДС, трябва да се осъществи в 14-дневен срок от заличаването на фирмата. Към приложимите книжа следва да се добави и Декларация за истинност, както и документ, че е внесена необходимата държавна такса за промяна на обстоятелства.
 3. Липсата или наличието на задължения към кредитори при ЕТ, ООД и ЕООД е ключов фактор. Докато при наличието на такива при ООД процедурата по закриването на ООД се утежнява, тъй като тези задължения трябва да бъдат премахнати в ликвидационният срок, за да се заличи напълно от Търговския регистър, а в случай че не успее, се преминава към обявяване на несъстоятелност. При ЕТ не е точно така. Тук лицето-собственик носи отговорност като физическо лице-титуляр пред кредиторите. Юридическата му регистрация като ЕТ му разрешава да извършва търговска дейност. Това означава, че ЕТ може да бъде закрито и в случай че има задължения. При ЕООД и ООД нещата са доста по-сложни. Там отговорността е с цялото имущество на фирмата, но не само с юридическата ѝ регистрация, а и с дяловото участие на съдружниците в нея. Това допълнително усложнява процедурата.

Предвидените в закона условия на така създалите се обстоятелства по ликвидация на ЕООД и ООД или в случая, който разгледахме, за закриване на фирма ЕТ, предвижда подготовка на изрядна документация, за да се завърши цялостния процес успешно. Бихте могли да се възползвате от услугите на адвокатска кантора, които биха ви съдействали при цялостната организация по закриването на фирма, оказвайки ви професионална помощ. Така бихте си спестили много нерви, чакане по опашки и грешки, заради които може да се наложи да плащате допълнителни държавни такси.

 

GENIUS HS-G700V

В днешно време е трудно да си представим истински геймър, който да не е “въоръжен” с всевъзможни устройства, повишаващи качеството на играта. Важен елемент от гейминга е присъствието във виртуалния свят на играта, което се постига с помощта на различни високотехнологични аксесоари.

 

Компанията Genius предоставя решение, което чувствително повишава удоволствието при игра – слушалките Genius HS-G700V. Продуктът съчетава виртуална 7.1-канална звукова система, 40 мм неодимови говорители и функция на вибрация. Тези характеристики имат за цел да създадат максимален реализъм при игра и да потопят потребителя напълно в дълбините на виртуалната реалност.

 

Слушалките Genius HS-G700V са преди всичко разработени за използване с персонален компютър. Въпреки това устройството е съвместимо и с различни видове плеъри. Слушалките използват интерфейс USB 2.0. Честотният диапазон на възпроизвеждане на звука варира от 20 Гц до 20 кГц. Genius HS-G700V представлява закрит тип слушалки. Кабелът е с дължина 2,5 метра. Габаритните размери на модела са 220 x 75 x 190 мм. Слушалките са с тегло 405 грама.

 

Genius HS-G700V имат внушителен вид. На пръв поглед наушниците изглеждат големи и масивни и създават представата за чувствително по-голямо тегло от реалното. Материалите, от които са изработени слушалките са традиционни – гъвкава пластмаса, съчетана с подсилващи стоманени елементи.

 

Дължината на слушалките се регулира плавно и се фиксира сигурно. Ергономичното управление на модела заслужава похвала. Регулаторът на звука се намира в лявата чашка на слушалките. Самият саунд изключително оправдава насочеността на Genius HS-G700V към заклетите геймъри. Звукът е чист и наситен. Динамичните игрови сцени се допълват от функцията на вибрация на слушалките.

 

Външното оформление на слушалките Genius HS-G700V е оригинално и изпълнено с вкус. Наличието на гланцирана повърхност на чашките на тези аудио слушалки добавя специфичен стил на устройството. Оригиналното регулиране на височината на звука повишава комфортът при използването им. Самото качество на звука може да бъде повишено чрез нагласянето на фини настройки и инсталирането на нови драйвери на персоналния компютър.

 

В заключение: милиони хора по света ползват слушалките на тази марка - било то в игри или за слушане на музика, или пък за гледане на филми. 7.1 каналният звук допринася за засилването на усещането за близост до събитията. Ще се чувствате така, сякаш сте вътре в играта / филма. И всичко това на достъпна цена!

 

Този материал, може би добър, бе написан от екипа на webselo.com - ние се занимаваме с писане на статии за сайтове и издания.